Kom godt igennem vækst og blomstring med autoblomstrende cannabisfrø

Kom godt igennem vækst og blomstring med autoblomstrende cannabisfrø

14. april 2023 Slået fra Af Michaelfrostcoaching.dk

Med autoblomstrende cannabisfrø bliver det nemt at komme gennem vækst og blomstring, da man slipper for alt besværet ved, at skulle holde øje med mængden af lys. Autoblomstrende cannabisfrø går nemlig automatisk i blomstring, når tiden er inde.

Der kan godt være en del besvær forbundet med, at man skal holde øje med mængden af lys, og timingen kan godt være lidt ved siden af. Det giver ikke altid de bedste resultater sammenlignet med at gøre brug af autoblomstrende cannabis.

Det sikrer både en nem proces, da man slipper for alt besværet forbundet med, at man skal give planterne forskelligt lys, alt afhængig af hvor langt planten er i sin vækst, og at man ender med et bedre resultat, da der altid sker en blomstring på det rette tidspunkt.

Der findes mange forskellige typer af autoblomstrende cannabisfrø, og hvor nogle eksempelvis har en længere vækstperiode, mens andre kan have et højere eller lavere indhold af enten THC eller CBD. De mange forskellige typer af autoblomstrende cannabisfrø bør man se nærmere på, inden man køber en masse autoblomstrende cannabisfrø til samlingen, mens man også med fordel kan søge mere viden om de såkaldte autoflowers.