Hvad er buttplug og hvad bruger man dem til?

Hvad er buttplug og hvad bruger man dem til?

5. december 2022 Slået fra Af Michaelfrostcoaching.dk

Du er sikkert bekendt med det meste sexlegetøj, og hvordan de virker til at give nydelse. Men hvad med buttplugs? Hvordan i alverden kan noget indsat i din anus give dig nogen form for nydelse? Tro det eller lad være, men det er lige præcis hvad de gør.

 

Et buttplug er sexlegetøj der typisk indsættes i anus, med det formål at opnå seksuel nydelse og orgasme. Basen på dette sexlegetøj er designet til at være bred for at forhindre, at det glider for langt ind og muligvis bliver væk i endetarmen. Anus er tæt på både de mandlige og kvindelige g-punkter og vil ramme adskillige nerveender.

 

Buttplug er populære blandt mænd, der har prostata, fordi de stimulerer kirtlen, og kan endda producere en prostata-orgasme. Kvinder bruger også buttplug, når de ønsker at blive dobbelt penetreret – i anus og skeden.

 

Man skal være forsigtig når man vælger at bruge et buttplug. Dette sexlegetøj kommer i forskellige størrelser; derfor skal du vælge den størrelse, der er mest behagelig og komfortabel for dig.

 

Smøremidler er også nødvendige ved brug af buttplug. Uden at bruge smøremidler har buttplug sexlegetøj potentiale til at gøre skade på dit anus, hvilket kan føre til store smerter og ubehag. Det er tilrådeligt at bruge fingrene til at gnide glidecreme på din anus, før du indsætter et buttplug.

 

Det ville være bedst at undgå at bruge et silikonebaseret glidecreme på et buttplug, da dette kun vil ødelægge dit sexlegetøj. Brug helst et vandbaseret glidecreme. Dette for at sikre dig bedst muligt mod, at dit buttplug ikke bliver ødelagt.

 

Uanset om du bruger dit buttplug alene eller deler det med andre, så er det vigtigt du sørger for, at dit buttpplug bliver rengjort. Dette for at forhindre spredning af bakterier, og så sundheden altid er helt i top.