Derfor skal du installere en HMI panel PC på din arbejdsplads

Derfor skal du installere en HMI panel PC på din arbejdsplads

20. juni 2022 Slået fra Af Michaelfrostcoaching.dk

Hvis du dagligt begår dig i et udfordrende arbejdsmiljø, hvor hygiejne og sterilitet er et absolut must, så skal du gør dig nogle overvejelser om, hvilket IT-udstyr der benyttes. Hvis du for eksempel arbejder inden for fødevare eller medicinalindustrien, så er en steril arbejdsplads essentielt. Her kan det nyeste inden for HMI panel PC være med til at optimere din arbejdsdag samt muliggør grundig og nem rengøring.

Optimer din arbejdsdag med den bedste teknologi

Et HMI panel PC står for Human-Machine Interface og er en trykfølsom skærm eller computer der gør det muligt for brugeren at styre forskellige anlæg. Panelet benyttes oftest i ekstreme arbejdsmiljøer, hvor omgivelserne for eksempel byder på høje eller lave temperature, fugt, kølere eller vand, som panelet skal kunne modstå.

På blue-line.com/products/hmi-panel-pc kan du bestille alt det nyeste inden for HMI panel PC i højeste kvalitet. Disse industrielle og højtydende paneler kommer i rustfrit stål og er altid nemme at holde rene i alle former for arbejdsmiljø. Derudover er panelerne designet med høj ydelse selv ved lavt strømforbrug, temperaturregulering og en hurtigreagerende skærm, som endda også kan benyttes med flerlagshandsker.

Nemme at rengøre og holde sterile

I ekstreme arbejdsmiljø, hvor der eksempelvis håndteres medicin, kemi eller fødevarer så bør renligheden naturligvis være i top. Dette er indtænkt i designet af din nye HMI panel PC. De er designet i rustfrit stål med glatte afrundede sider samt en fuldkommen flad brugerflade, som er nem at tørre af og sterilisere med rengøringsprodukter.

Derudover tåler panelet både støv og vand, højtryksrensning og nedsprøjtning uden at skærmen tager skade. Den er perfekt at installere i de ekstreme arbejdsmiljøer, og kan endda også benyttes til udendørs brug.