Michael Liliefrost er en af pionererne, som var med til at introducere coaching til ledere i Danmark. Han var i 1995 en del af det konsulenthus som udgav bogserien ”Den Lærende Organisation” og som oversatte bogen "Performance Coaching" af John Whitmore - den første coachingbog på dansk. 
 
Michael har coachet tusindevis af ledere og teams. Helt eksklusivt er Michael Major Partner i Timothy Gallweys Inner Game School. I mere end 20 år har han anvendt ”The Inner Game” principperne og metoderne som grundlæggende strategi til at hjælpe hans kunder med at nå deres mål. Det er ikke uden grund, at nogle af verdens mest succesrige sportfolk og virksomheder referer til ”The Inner Game” som deres vigtigste vinderstrategi til at præstere og lære under pres.
 
"Der foregår altid et indre spil i dit sind, uanset hvilket ydre spil du spiller. Kvaliteten af det indre spil, vil afgøre om du får succes eller fiasko” –Citat Timothy Gallwey bestseller forfatter til “The Inner Game” bøgerne - om at overvinde de mentale forhindringer, til at anvende vores fulde potentiale og maksimere performance. 
 
Michael er ICF certificeret coach og er uddannet af nogle af de førende internationale trænere, Timothy Gallwey, Henry Kimsey-House, Lori Shook, Sue Knight og Sir John Whitmore.